Search found 617 matches

Go to advanced search

by pincy
Mon Oct 17, 2022 7:08 pm
Forum: Bugs
Topic: pointmass3d physics engine not working properly under version beta59 with kilobots
Replies: 5
Views: 693

Re: pointmass3d physics engine not working properly under version beta59 with kilobots

As for the original request, I have gone through the diff between the versions but nothing came out as obvious. I'll spend a bit more time on it.
by pincy
Mon Oct 17, 2022 7:07 pm
Forum: Bugs
Topic: pointmass3d physics engine not working properly under version beta59 with kilobots
Replies: 5
Views: 693

Re: pointmass3d physics engine not working properly under version beta59 with kilobots

Luigi, uninstalling ARGoS depends on how you installed it. If you installed it using the package manager of Ubuntu, then just use the same package manager to delete it; If you installed in manually, in theory it should have been installed in /usr/local, in which case the commands you reported are co...
by pincy
Mon Oct 17, 2022 6:12 am
Forum: How to... ?
Topic: e-puck perspective camera?
Replies: 4
Views: 548

Re: e-puck perspective camera?

There's an extended version of the e-puck that replaces the default one: https://github.com/demiurge-project/argos3-epuck

In this version, I think that they do support the camera.
by pincy
Fri Oct 07, 2022 2:02 pm
Forum: Bugs
Topic: pointmass3d physics engine not working properly under version beta59 with kilobots
Replies: 5
Views: 693

Re: pointmass3d physics engine not working properly under version beta59 with kilobots

Thanks for the bug report! I don't know what the cause might be, but I'll check it out in the weekend.
by pincy
Fri Sep 30, 2022 2:26 am
Forum: How to... ?
Topic: FATAL] Symbol "colored_blob_omnidirectional_camera (rot_z_only)" not found
Replies: 1
Views: 487

Re: FATAL] Symbol "colored_blob_omnidirectional_camera (rot_z_only)" not found

I can try to guess what's going on with the files of your experiment.
by pincy
Mon Sep 19, 2022 8:36 pm
Forum: How to... ?
Topic: [FATAL] Medium "leds" not found.
Replies: 3
Views: 601

Re: [FATAL] Medium "leds" not found.

If you want to use the LEDs, you need to add the medium that handles them, as the error message suggests. Copy this example.
by pincy
Mon Sep 19, 2022 8:34 pm
Forum: How to... ?
Topic: moving objects
Replies: 4
Views: 1503

Re: moving objects

It might be that the Kilobots don't have enough strength to move the objects. In real life they might be able to, but it's possible that ARGoS is configured to have boxes and cylinder whose static friction is too high. You can change both the linear and angular friction of the box and cylinder using...
by pincy
Mon Aug 08, 2022 7:26 pm
Forum: How to... ?
Topic: moving objects
Replies: 4
Views: 1503

Re: moving objects

All good here! Kilobots can move cylinders, at least in theory, if the cylinders are small enough. What's the specific issue you're encountering?
by pincy
Fri Jul 15, 2022 3:34 pm
Forum: How to... ?
Topic: track KB center
Replies: 6
Views: 1468

Re: track KB center

You can change the code locally to make it work as you need. In the end, it's just a matter of changing those parameters to suit your needs.
by pincy
Thu Jul 14, 2022 3:18 pm
Forum: How to... ?
Topic: track KB center
Replies: 6
Views: 1468

Re: track KB center

Great!

Go to advanced search



cron